| Kitty_5715 a întrebat:

as vrea o parere daca se poate. Am 15 ani si am pistrui. culoarea mea naturala la par era un saten foarte inchis. asa ca m-am vopsit un saten mai deschis. acum as vrea sa incerc un blond dar nu sunt foarte sigura daca mi-ar sta bine. Daca m-ati putea ajuta cu o parere v-as fi recunoscatoare happy

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Ramai satena, pentru ca nici vopsitul nu face bine parului, il strica! in legatura cu pistruii, daca nu ii suporti deloc da-te cu fond de ten culoare adecvata pielii tale, daca tot se cunosc da si cu pudra, te descurti tu. oricum si eu am pistrui si pot sa spun ca anul trecut aveam muulti dar acum au inceput sa nu se mai cunoascawinkingsi chiar daca ai, ce? cine te place, te place asa cum esti!

4 răspunsuri:
| вυттєяƒℓу a răspuns:

Ce treaba are parul cu pistruii?
Nu stiu sigur dar nu prea credthinking
Mai bine ramaii satena!winking

| Zamfir_2974 a răspuns:

Blonda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ramai satena pwntru ca daca te vopsesti blonda o sa pari moldoveanca.laughing...mai ales daca ai ochii albastrii sau verzi.big grin

| MissSmile a răspuns:

Te sfatuiesc sa ramai satena, atfel blondul nu va face altceva decat sa-ti puna in evidenta si mai mult pistruii. Cel putin asa cred... e doar o parere. Sper ca ti-am fost de ajutor! happy