Pai BB cream-ul are putere de acoperire mult mai mica decat un fond de ten, acum depinde si ce fond de ten folosesti tu.
BB cream-ul este mai degraba o crema hidratanta ce iti ofera o usoara tendinta de uniformizare, nimic mai mult.
CC cream-ul e cam tot aia, aproximativ.
Daca tii foarte mult sa iti acoperi roseata din obraji ia-ti un fond de ten bun: de la Clinique/Sephora/Vichy/L'oreal/Maybelline.
Nu zic de Chanel/Dior, ca nu-si permite toata lumea.
Cele pe care le-am mentionat mai sus sunt la un pret destul de accesibil, gen 100 de lei (plus/minus) deci poti strange ceva bani daca chiar vrei sa-ti cumperi ceva calumea.
Si un corector poti incerca si pudra, dar eu cred ca acele fonduri de ten chiar acopera foarte bine, deoarece le-am incercat pe toate, momentan Clinique e cel mai bun din toate punctele de vedere.
Crede-ma, ca sa-ti acoperi roseata din obraji, avand in vedere ca vrei sa folosesti BB cream, va trebui sa te dai cu mult mai mult produs in comparatie cu folosirea unui fond de ten, deoarece cum am zis si mai sus, BB cream-ul acopera foarte putin, deci nu prea va face ceea ce doresti si anume sa acopere, face alte chestii, hidrateaza etc.
Ia-ti un fond de ten calumea, caci cu BB cream-ul nu faci nimic.
Bafta!
kalakkas întreabă: