Dupa parerea mea nu se merita! La fel am vrut si eu sa ma fac reprezentat. dar mi-a povestiti o prietena ca pur si simplu nu ai comenzi. Si chiar daca dai comanda de 100 de lei. monstrele acelea de parfum sunt groaznice. 10 monstre sunt de dama si restul 5 de barbati. Au miros ff iefin. Dupa parerea mea nu se merita, dar daca stii ca o sa ai comenzi, este bine totusi sa incerci. Bafta :*
Buna! Nu sunt reprezentant dar o clolega o fost la lady`s si iti spus sincer, e o mare pierdere! Deci abia a facut comanda pentru ca produsele sunt de prasta calitate si se vede pentru ca sunt foarte ieftine! Eu mi.am luat de acolo un luciu de buze nuanta spre portocaliu si cand a venit nici macar nu era impachetat il putea folosi oricine inainte, cand l.am plaicat pe buze eta complet transparent, iar in catalog era complet alta nuanta! Bani irositi degeaba! O colega si.a comandat o crema si un balsam de buze mat, care nici ele nu erau impachetate, si cand a vrut sa se dea cu balsamul a observat ca avea urme pe el se vedea clar ca cineva il folosise, si crema la fel se vedea o urma de deget pe ea! Produsele nu au fost atat de ieftine si fata care le comandase si.a vrut banii inapoi, fara reprezentant nu a putut sa i dea si a iesit un mic scandal! Fata reprezentant a renuntat si acum e reprezentant la oriflame, unde ii ies si bani si sunt produsele bune, ca si la avon! Sfatul meu las.o balta cu lady`s! Sper ca te.am ajutat.
Sunt coordonatoare Lady's si te ajut cu placere la toate nelamuririle pe care le ai. Id-ul meu este aur_fan
Site-ul meu este http://www.inscriere-ladys.webgarden.ro
dede_7766 întreabă:
preacopilapentruvarstaei întreabă: