| iubita23 a întrebat:

as vrea sa devin reprezentanta la produsele cosmetice Ladys...stie cineva cum e cel mai bine sa procedez? sa ma inscriu pe net sau e mai bine sa vorbesc cu cineva care e deja reprezentant?
Multumesc

5 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

Sa te inscrii tu de pe internet, sora mea a avut probleme apeland la alt reprezentant. Greseala altei persoane va fi pusa in vina ta.

| AlessandraMiha a răspuns:

Buna!
Mai intai intereseaza-te pe net daca, cauta reprezentanti, dupa discuta cu cineva care e deja reprezentant sa iti spuna cum sa procedezi si dupa te inscrii, si restul vezi tu.
Sper ca te-am putut ajuta, mult succeshappy

| kLowNii a răspuns:

Buna! Te poti inscrie si pe net, dar daca vrei sa mi te alaturi, sa vii in echipa mea => http://ladys.ro/promo/1/TAvOn2FZ ar fi minunat :D Ne vom imprieteni, vom vorbi, si bineinteles ca vei avea si mai multe avantaje!

| andruta123 a răspuns:

Buna,cel mai bine si de incredere este sa vorbesti cu o persoana care este reprezentant acolo si pe care o cunosti pentru a putea sa te inscri ca reprezentant. Bafta!

| MonikGeo a răspuns:

Poti sa te inscri si pe internet, doar daca ti-a recomandat sau a incercat vreun prieten de-al tau.Nu poti avea incredere in toate site-urile..Mai bine vorbesti cu un reprezentant personal. Funda?