Nu ti-as recomanda sa-l aplici la radacina, o sa inceapa sa-ti cada parul foarte rau, si o sa-ti afecteze sanatatea scalpului din cauza continutului mare de alcool etilic. Eu am folosit castellani pe tot parul (care contine mai multe prostii pe langa alcool ) si imi cadea parul destul de rau. O data nu este mare bai ( atata timp cat n-ai un par predispus la degradare si un scalp foarte sensibil, dar tot nu ti-as recomanda sa-ti pui asa ceva pe scalp ), daca o faci pe termen lung e jale.
"Compoziție:
Violet de gentiana 1%, alcool etilic 96 %, apa distilata de uz extern. "
Opteaza mai bine pentru un nuantator deoarece este mai bland cu parul si foloseste solutiile astea alcoolice doar de la jumatatea parului daca n-ai nici o problema cu maltratarea lui.
Eu folosesc loncolor trandy V3 si il tin 50-60 minute ca sa-mi iasa ca pe ambalaj ( am parul blond inchis ) si de la jumatate folosesc o combinatie de castellani, violet de gentiana si colorant alimentar rosu cu balsam.
Ca sa previ degradarea si deshidratarea lui poti sa folosesti cu cateva ore inainte de spalare ( minim 5 ) o crema de corp pe care o amesteci cu un ulei vegetal ( cocos, masline, avocado ) - astfel parul o sa aiba parte de hidratare si de nutritie.
Crema asta nu contine ingrediente care sa degradeze si costa 19 lei :
https://cosmeticolic.com/......rogena.jpg
Cred a iese culoarea la ploaie sau transpiratie si in plus mov cu roz? Sigur vrei asa ceva? Parul nu pateste nimic doar ca estetic vorbind poate te mai gandesti
1. ies foarte usor din par si iti patezi hainele cam iremedibil daca te prinde ploaia sau transpiri [jacketa mea inca e roz pe guler ) ]
2. dezhidrateaza parul destul de urat dar nu la fel de aiurea ca decolorarea
3. ai putea incerca totusi cu nuantator
Nu pateste nimic parul, doar ca vei colora cam tot ce e in jur. Dar cred ca iti va iesi nice
ellena239 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: