Http://www.shopmania.ro/......0-15085289 uite aici ai sa te uimesti...
am achiztionat acest aparat de 2 saptamani dupa 1 luna de asteptat de la e mag.pot spune ca este daca nu cel mai bun bridge unul dintre cele mai bune! calitatea fotografiei este demna de un dslr, are functii de dslr, pozele sunt in format jpeg, raw sunt o gramada de rewiew uri pe net referitor la acest fuji unele il urca sus altele il fac praf.dar ce am constat peste tot este ca toate siturile care testeaza aparatele foto au o inclinatie anume pentru NIKON probabil le place mai mult :))) sau cine stie sunt platiti de Nikon, cert este ca testele la care a fost supus acest aparat sunt teste de DSLR (hs20 nu este dslr ) si a trecut destul de bine aceste teste pentru un bridge, calitatea filmului (cu toate ca nu pentru filmare l-am achiztionat )este cam slabuta fata de altele din clasa lui. dupa ce am consultat cam 2 luni o gramada de site-uri am ajuns la concluzia ca este cel mai bun pentru nevoile mele.il recomand cu placere celor ce doresc calitate a imaginii, nu au bani de un dslr+obiectiv(4000 ron cel putin)
-calitate exceptionala a fotografiilor
-usurinta de utilizare
-functii de DSLR Imi dai fundutza? :D
Buna! 1.400 lei e prea multa investitie intr-un aparat foto! Poti gasi aparate foto la preturi accesibile in Germanos/Cosmote; Orange; Vodafone; Domo; Carrefour sau oricare alt magazin cu produse de genul asta.Un aparat foto bun poate costa de la 300 lei in sus. Dupa cum am spus 1.400 lei e prea mult pentru ca ai putea sa -ti iei un aparat foto la 400-500 lei si restul banutilor ai putea sa-i investesti la shopping :-D
Pa, pa!
14 milioane? :O Cam mult. Eu am unul cu 3 si ceva de 5 ani si camera de 18 MP.
Cum se numeste?
Stiu ca e Kodak si nici cutia nu o mai am
Da mai era si la 4 milioane si e dar e varza la claritate asta face hd pozele :D daca vrei ceva micut il poti lua pe asta si culoarea voastra rozz :D http://www.emag.ro/......T66ZZBPPE3 poate acum ti-am fost de folos :*
CudiDaKid întreabă: