| R0CA19 a întrebat:

As vrea sa imi dati cat mai multe detalii despre vopsitul parului cu vopsea permanenta.Am de gand sa folosesc Loncolor ultra deoarece asta foloseste si mama. Vreau sa ma fac bruneta, eu avand parul saten inchis. Am 13 ani, am parul scurt si foarte sanatos de aceea nu-mi fac griji ca s-ar arde sau altceva, si este scurt, exact modelul pe care il au baietii [are vreo 8 cm]. Voi ce vopsele folositi? Ati patit ceva?
Vreau sa stiu cum procedati voi cand va vopsiti si nu vreau raspunsuri gen "lasa-ti parul asa cum e, esti prea mica" etc etc. Funda la cel mai util, o dau dupa ce ma vopsesclaughing [ps am citit prospectul si pe cutie ce scrie]

Răspuns Câştigător
| selena05 a răspuns:

Sal! asta cu vopsitul nu este nici o filosofie.e simplu mai ales ca tu ai parul scurt deci ideea este sa o pui uniform stai 20 de min apoi pui un pic de apa in parul vopsit faci masaj usor sa se omogenizeze mai stai 10 min si te speli. Tinand cont ca esti satena si vrei sa te faci bruneta nu o sa ai absolut nici o problema o sa iti iasa perfect. Sfaturi da-ti cu o crema de fata pe frunte urechi si gat asa te cureti mai usor in caz ca te atingi cu vopsea si clateste foarte bine parul e f important. Daca ai dubii de alergii inainte sa iti pui toata vopseaua in par poti sa iti pui un pic in parul de dupa ureche sa vezi daca simnti vreo chestie ciudata cum ar fi arsuri ..sau usturimi.In alta ordine de idei amesteca vopseaua cu oxidantul foarte bine sa fie omogen nu volosi vas metalic ci de plastic pentru a face amestecul (vopsea si oxidant) si cam atat. Multa bafta fa-te frumusica foc happy!

7 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Ai putea sa folosesti o vopsea fara amoniac, sa nu-ti strici parul mai ales ca ai doar 13 ani, de exemplu Casting Creme Gloss, iti face parul lucios, m-am vopsit si eu cu ea mai demult

| missClumsy a răspuns:

Cel mai bine folosesti Henna http://www.elemental.ro/175-vopsea-henna

| R0CA19 explică (pentru missClumsy):

Din cate am auzit Henna nu este sanatoasa.

| missClumsy a răspuns (pentru R0CA19):

Ai auzit tare prost. Henna e un derivat din plante folosit inca din antichitate in India, Orientul Mijlociu si Africa. E in orice caz mult mai sanatoasa decat vopselele chimice, iti spun din proprie experienta. Esti scutita de mancarimile neplacute sau mirosul de amoniac. Plus ca ai avantajul ca nu e o vopsea permanenta si se spala treptat in caz ca nu iti place culoarea.

| R0CA19 explică (pentru missClumsy):

Alergii faci de la toate daca esti sensibil oricum nu am probleme fie ca este chimic sau nu. Am luat deja palette pentru ca habar n-am unde as putea gasi henna.

| euSUNTasta a răspuns:

Da eu de examplu am patit cu loncolor.m`am vopsit si am iesit in doua culori ceea naturala impreuna cu ceea pe care am vruto ....de vopsit vroiam sa fiu vopsita toata dar nu a mers..deci te sfatuiesc sa folosesti mai bine palette este foarte bun si nu ai incidente neplacute. daca vrei sa te vopsesti vopsestete nu e nimic rau in asta si lasa-i pe alti sa vorbeasca daca nu le convine ca tu te-ai vopsit

| HenriCoandaTimisoara a răspuns:

Tinand cont ca e prima vopsire culoarea va prinde uniform, ai avantaj ca daca esti asa scurt tunsa daca nu iti place cuoarea il mai lasi putin sa creasca dupa care te tunzi si revi la culoarea ta treptat pe masura ce creste.trebuie asa cum scrie si pe prospect sa respectii indicatiile si sa faci proba de alergie aplici o cantitate mica dupa care astepti putin sa vezi daca te ustura, te mananca, se inroseste pielea, daca e totul ok... spor la vopsit si bafta sa iti placa culoarea aleasa