Eu mi-am facut pierce in urche.am de fapt 6, cu tot cu cele de cand eram mica pentru cercei .Mie una mi s-a vindecat intr-o saptamana dar am folosit si o crema de la farmacie pentru a le cicatriza si a le dezinfecta in acelasi timp.Eu te sfatuiesc sa nu faci aceeasi greseala ca mine, si sa ti le faci pe toate intr-o zi, pentru ca pe urchea pe care faci nu vei putea dormi prea bine.Eu mi-am facut intr-o zi cate 2 in ambele urechi, si am avut o saptamana de chin, deci daca ti le faci pe rand o sa fie floare la ureche :* Fundaa?
Bună! Helix este partea cartilaginoasa, nu? Eu nu te-aş sfatui sa ţi-l dai singur/ă, mai ales in acea parte. Eu două pierce-uri care mi-am dat la salon si totul a fost ok, iniţial nici nu am simţit durerea, dar am facut prostia să mi-l scot pe cel din cartilaj înainte să fie complet vindecat şi mi s-a cam astupat gaura şi a trebuit să forţez cercelul să intre, ceea ce a fost cam dureros. Depinde de la caz la caz în cat timp se vindecă, la mine parcă a durat cam o luna. Oricum, repet, nu te sfătuiesc să îl faci acasă, mai bine aşteaptă până te duci într-un oraş mai mare în vizită sau sau ceva de genul şi fă-l atunci. Sau dacă nu du-te la spital şi roagă pe cineva, poate te ajuta. Trebuie sa fie un mediu steril!
Georgian1992 întreabă: