Poti doar sa-l indrepti cu placa.
Sau mai ieste o posibilitate.
Cu feonul si o perie rotunda
Placamult fixativ, ti-l aranjezi intr-o parte dupa ce il speli si il faci sa stea asa il ti cu ceva se usuca singur (fara uscator), placa, fixativ esti fata sau baiat?
Http://www.youtube.com/watch?v=fq9Iu640hy4 si tzil tai din varfuri unde se increteste si daca se tot increteste la varfuri iti intanzi varfurile un pic cu placa... sper sa iti fie de folos videoclipul asta succes:x!
El nu il indreapta cu placa si nu il da cu fixativ... utiativa filmuletul de mai jos...si justjustyn succes:*
El nu il indreapta cu placa si nu il da cu fixativ... utiativa filmuletul de mai jos...si justjustyn succes:*. tziai strica parul daca l-ai face cu fixativ sau de astea
Pentru Bibiiii nu stiu cu cati de i...
deci nu cred c ai un par bogat sanatos si sa nu fie ars si si lung!
nu cred! fii serioasa o placa ar enu stiu cate gade si parul tau se arde la soare dapai la 200 de grade
auxi nu are nici pe dracu
Pentru Andra!
Eu`s fata si ma fac in fiecare zi cu placa si fixativ de 3 ani`;; ).
si na`m nici pe dracu la par`...
asa ca...
decat sa iti tai parul.
lol....
no infinee...
Eu` zic sa tsi`l intinzi si dupa aia daca vrei sa iti stea
asa cum zici tu fatsi`l cu gel dedesubt.
ii greu de explicat sper ca intselegii` ).
da totusi pana la urma ti`o reusit ?
Deci `=) tiam trimis mesaj si cred ca si de 2 ori
nu inteleg nimic din TPU asta da daca nu apare id meu ii bibuu_loves_iu
Sincer, chiar azi m-am tuns. lol, data viitoare asa am sa fac...mersi oricum(andra si restul)
Doamne am si eu aceeasi problema, si in spate mi se increteste la varf, si in fata cand aduc perciunii in fata mi se indoesc la varfuri. l-am facut cu placa... dar dupa o zi mie la loc.
Adelutza24 întreabă: