| darkstyles20 a întrebat:

As vrea sa imi fac suvite cu albastru de metil. Stiti cumva daca are vreun efect rau asupra parului?

6 răspunsuri:
| hanna420 a răspuns:

N-are efecte negative asupra parului, dar trebuie sa fii foarte atenta. Albastrul de metil de pe par se curata foarte repede si s-ar putea sa murdaresti tot ce atingi.

| laura18laly a răspuns:

Nu are nici un efect rau asupra parului. Singura chestie enervanta e ca iti vei murdari baia

| bombonicadoolceeu a răspuns:

Eu mi.am facut si nu a avut niciun efect rau, dar trebuie sa ai grija cum ti le faci pentru ca te poti pata pe haine in primele zile daca folosesti mult si daca esti blonda s.ar putea sa iti iasa verde, oricum se duce la cateva spalari

| thisgirl a răspuns:

Am auzit de la niste prietene ca si-au distrus parul de la albastru de metil. Mai bine iti faci cu vopsea idk

| Loredana2505 a răspuns:

Albastrul de metil este foarte bun pentru infectiile din gat, la amigdale. Asa ca nu inteleg ce efect negativ ar putea avea asupra parului. Si eu am avut suvite cu albastru de metil, trebuie doar sa fii atenta ca pateaza foarte tare.

| thewomaninwhite a răspuns:

Nu are efecte negative devastatoare, dar avand in vedere ca are in compozitie alcool e posibil sa-ti deshidrateze putin varfurile.