Deci,dragul meu, si eu am fix aceeasi problema si sunt fata! Eu le am foarte inchise, un mov pruna.Asadar,desi esti baiat, eu iti recomand sa iti pun pe fiecare ochi cate o felie de castravete(sa fie rece) sau incearca sa bei cat mai multa apa si sa ai o alimentatie cat de cat ok.Adica,nu manca dulciuri sau prajeli in miez de noapte si chiar incearca sa le elimini macar intr-o cantitate mica pe parcursul zilei, in caz ca esti fan al dulciurilor si junkfood-urilor. Apropo, spuneai ca sunt altii care nu au cearcane desi stau mai mult la calculator.Ei bine, asta depinde de organismul fiecaruia.Eu iti recomanda, in caz ca stai peste 2 ore la calculator, sa faci totusi niste pauze de relaxare a ochilor, pentru ca si ei obosesc. Pupici!
Aceeasi problema o aveam si eu, am scapat de ele folosind o crema din colectia mamei . Lefery se numeste, te poate scapa de aceasta proble. Nu stiu sigur daca este si pentru cearcane, dar stiu ca este pentru riduri.
,,M-am gandit ca poate este de la calculator, dar nu stau nici acolo foartee mult! Adica cunosc altii oameni care nu au cearcane si stau mai mult decat mine pe calculator etc.,,
E mostenire de la bunici sau chiar strabunici.Nu ai cum sa scapi.Am auzit ca cu inserare de grasimi sau cu laser, dar nu cunosc.
OanaMedeea întreabă: