Dario2007 machiajul ti-l faci pentru tine nu pentru parerile altora si ca sa dormi tu la nopate mai bine am 16 ani.
Si crezi ca machiajul de la o varsta asa de mica nu iti va afecta in timp tenul?
Da
Si nu vad relevanta intrebarii. Oricine poate sa se machieze
Eu cred ca doar o fata se poate machia nu un băiat, doar daca nu esti gay sau travestit atunci e treaba ta.
Dacă știi să faci eyeliner asta e tot ce contează. Și roșu-n obrăjori.
Nu exagera cu machiajul niciodată, machiajul trebuie doar sa scoata in evidenta trasaturi, nu sa le acopere...eu aplic un pic de fond de ten pe frunte si obraji doar ca sa ilumine zona
Pentru început poți folosi un fond de ten cu acoperire medie și un concealer, puțin contur, blush și iluminator. Pentru ochi mascara și dacă vrei ceva mai mult îți poți face eyeliner maro sau negru, a și sa nu uitam de iluminator in colțul intern al ochiului pentru senzația de ochi mai mari glos sau ruj nude mat, depinde de gusturile tale.
Uita-te la tutoriale și exersând vei învața sa te machiezi din ce in ce mai bine, chiar dacă la început poate nu o sa îți placa cum ies machiajele, dar cu timpul lucrurile se vor schimba.
Mult succes cu make up ul!
Încearcă să te uiți la fiecare produs in parte, spre exemplu fondul de ten sa il alegi după tenul fetei tale, sa nu fie o diferenta vizibilă in comparatie cu corpul, recomand tutorialele de inițiere în acest sens.
kalakkas întreabă: