Buna``. TE poti duce la farmacie sa cumperi solutia Zinrit. Aceasta solutie usuca cosurile.
Sper ca te-am ajutat!`
Poti incerca noul gel de dus de la avon pentru cosuri, pe bune sau poti sta la soare pentru a ti se usca cosurile. multa bafta funda?
Poti incerca noul gel de dus de la avon pentru cosuri ,pe bune sau poti sta la soare pentru a ti se usca cosurile . multa bafta funda? ?
Sunt creme speciale pentru chestiile astea, sau unele solutii care le gasesti la magazin. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Piele curata, stergi zonele afectate cu o lotiune speciala sau spirt si lasi pielea sa respire, de obicei apar din cauza pantalonilor lungi sau dupa epilat, deci cateva zile poarta o fusta/rochie mai lunga si daca e posibil stai la soare si mentine pielea curata si hidratata. Sunt si unguente cum ar fi cutaden care ajuta sa se usuce mai repede. Momentan evita cumva pantalonii lungi si daca trebuie sa-i porti vezi sa fie proaspat spalati.
Poti consulta un dermatolog...nu lua orice crema pentru ca exista sansa ca tenul tau sa fie sensibil si sa faci reactii adverse...eu pentru cosuri pe fata am folosit crema Retin. Sfatu meu:consulta un dermatolog. take care