Pentru o perioada scurta ( la 1-2 spalari) am vazut ca unele fete folesc creta colorata iti umezesti parul, il rasucesti si dai cu lungimea cretei unde vrei sa prinda culoare. Dupa asta il usuci siiii. tadaaaam
Stiu ca este o substanta, o iei de la farmacie. Rosu carmin sau ceva de genu'
Iei vopseaua dar nu din aia de la Kallos sau Schwarskop, mărcile alea mai ieftine, acele mărci,, ieftine˝ au aproape toate culorile. Te duci la coafor cu vopseaua şi îi zici coaforistei cum stă treaba.
Succes!
Mai intai fa rost de hartie creponata ( hartie de aia care pare shifonata), apoi udo putin, sau ia o fasie din ia si bag-o in apa, (te vei murdari rau pe degete, poti purta manusi) ( dar se spala), asa apoi dai pe par pana se coloreaza, , funda?
Cu spray-uri speciale care se duc la prima spalare. Se gasesc in magazine nu in hipermarket-uri. Eu mi le cumpar dintr-un magazin pe undeva pe la Prosper, aproape de Real Vitan, Stadionul Olimpia daca iti spune ceva...
Poti folosi hartia creponata.iti umezesti parul, umezesti hartia si ti-o legi de suvita.stai asa cam 25-30 minute. sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: