| Naomitza a întrebat:

as vrea sa ma ingras un pic. sa pun pe min 2-3 kg. doar pe solduri si pe picioare, este posibil? nu as vrea sa am burta eu am o talie ff frumoasa si daca mas ingrasa nu miar sta bine si nu mi-ar placea... dar am picioarele am slabe si as dori sa le am mai groase...help me plzz:XFUNDOI+VOT!

Răspuns Câştigător
| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Pai ia cele 3 mese pe zi, inceraca si cate un fruct si o gustarica intre, iar seara, nu uita sa faci cel putin cate 20 de abdomene. In scurt timp vei pune kilogramele dorite, iar abdomenul va fi acelasi :*. Sper ca te'am ajutat, baftaa!

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fa un sport, inot sau atletism. Manca normal, poate mai multe proteine - carne de pui, peste, leguminoase uscate (fasole, mazare, linte, bob, etc.), lactate.

| pryncesSs a răspuns:

Off.day dreaming Si eu vreau acelasi lucru! Vreau sa ma ingras doar la picioare. In talie sunt perfecta.b-).
Am citit pe net ca pentru a ne ingrasa trebuie sa mancam in fiecare dimineata... Sa NU sarim peste micul dejun. big grin Sa mancam ciocolata seara whistling [ NU in exxces] si sa mancam tarziu seara. Semintele, nucile, alunele INGRASA \:d/.[asa ca pune-te pe rontait devil ].Si poti face plimbarii luni [ mergand pe jos, desigur ] ca stii cum se zice whistling : Mersu pe jos face picioru frumos smug

Sperrr ca ti-am fost de ajutor! big hug

SCUZATI EVENTUALELE GRESELI DE SCRIERE blushing

| Gloow a răspuns:

Phai mnanca si tuh alimente cu multe calorii cum ar fi ciocolata cipsurile inghetata sau hamburger shaworma kebab sucuri... etc laughing