Http://www.remington-style.ro/......rl-s9500-9
Daca nu merge link-ul, scrie pe google Remington s9500 pearl. O am eu. E putin spus minunata. Si lasa si parul stralucitor si nu-mi dau seama cum face asta. Ti-o recomand.
Sincera sa fiu nu stiu ce placa sa-ti recomand. Eu am Philips si sunt multumita. Am dat 100 lei si am scapat.
Ca sa iti hranesti parul si sa nu fie degradat ceva bun ar fi masca macadamia http://www.aoro.ro/......eteriorat/ dar e un pic scumputa. Poti sa-ti iei ulei de cocos de la plafar si sa-l aplici doar pe varfuri, eu am dat 5 lei pe 130 grame.
Cat despre parul gras.
Si eu am parul gras si aveam si niste cojite. Ma spalam in fiecare seara dar acum ma spal la 3 zile. Ce s-a schimbat a fost samponul. Mi-am cumparat de la help net Selsun Blue pentru matreata destinat parului normal spre gras care este un sampon tratament cu o textura groasa. Este genial, da volum si mentine parul curat mai multe zile. Dupa ce imi clatesc parul el scartaie.:)) Stii tu, cand este extrem de curat. Costa 55 lei. El se tine cam 5 minute pe scalp si dupa se clateste, pe lungime trebuie sa folosesti alt sampon el fiind destinat decojirii scalpului si matretii.
Ma mai impac bine cu sampoanele de la Kur, sunt germane si costa vreo 12 lei dar trebuie sa le cauti bine pe net ca nu prea se gasesc. Eu am unu albastru cu vitamina B5. Si asta imi mentine parul curat 3-4 zile si ii da foarte mult volum.
Spor la shopping. :)
Îţi recomand o placă de păr Rowenta sau Philips. Sunt foarte rezistente şi.şi fac treaba bine şi eficient.
Caută aici şi vezi ce te încantă
http://www.emag.ro/placi_indreptat_parul/c?ref=category_center-1_2
Reminghton e cea mai buna. am vazut o placa de par Reminghton 50 lei in Herculane care era si ondulator
Eu am placa de la Rowenta si ma inteleg f bine cu ea. Am auzit de cele de la Babyliss ca sunt foarte foarte bune. Pentru problema parului gras iti recomand samponul tratament Sebum Control de la Gerovital si serul cu acelasi nume. Eu am aceeasi problema cu parul si il folosesc de cateva luni, iar acum nu ma mai spal asa des (in fiecare zi) la par.
Iti dau un sfat, ia-ti o placa Philips pentru ca este foarte buna, o am si eu :3
Georgian1992 întreabă: