| Andrutzikka a întrebat:

Aş vrea să mă tund destul de scurt, gen Sore Mihalache.
Am ochii verzi, părul tuns bob, într-o parte mai scurt, într-o parte mai lung şi faţa ovală.
Pentru vărsta mea (11 ani ) pare o schimbare destul de radicală. Am trecut prin multe experiente cu tăiatul părului, şi din acest motiv nu ar fi mare lucru. laughing Ce recomandări mi-aţi da?. FUNDĂ.

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Chiar daca ai doar 11 ani eu zic sa incerci frizura lui Sore, oricum vine vacanta si nu are nimeni ce comenta

| Andrutzikka explică (pentru mona):

Imi place ideea ta.happy Frate cred ca toate fetele au raspuns la intrebarea asta. Nu sunt baietoaica, dar pur si simplu nu imi e frica sa ma tund. Parul creste si nu sunt de parere ca frizura lui Sore e foarte extravaganta. straight face. laughing

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi aici ceva sugestii: http://www.lyla.ro/tunsori/
Pa, pa.

| fuzzer a răspuns:

Stii ce, eu am observat ca esti foarte inteligenta la varsta asta frageda de doar 11 ani,asa ca fi inteligenta pana la sfarsit.O tunsoare decenta,nu ce vezi tu la Sore si la Inna, si la mai stiu eu cine, alea-s vedete, ele fac ce fac, pentru a nu-si pierde fanii.Nu fa greseala asta.Fii inteligenta!

| Andrutzikka explică (pentru fuzzer):

Nu vreau sa par fitoasa sau ceva de genu', dar ce e asa extravagant la tunsoarea Innei? laughing

| fuzzer a răspuns (pentru Andrutzikka):

Am dat si eu un exemplu, nici nu stiu cun e tunsa Inna, oricum mie nu mi se pare o tunsoare potrivita, cel putin pentru tine.Acum e strict decizia ta, e parul tau, te tunzi cum vrei.Multa bafta!

| SorinaSuciu a răspuns:

Pai pentru 11 ani eu iti recomand o freza care sa nu te faca sa iesi in evidenta. totusi ai 11 ani. eu iti recmand o freza cat de cat obisnuita nu una extravaganta

| Andrutzikka explică (pentru SorinaSuciu):

Nu vreau sa ies in evidenta, ci vreau doar sa fiu mai diferita, nu intr-un mod extravagant. Frizura aia nu e extravaganta [ dupa parerea mea ]. E doar pararea mea, v-am cerut doar sfaturi. Daca aveam parul lung si il taiam FOARTE FOARTE scurt, mai ziceam. Aia chiar era ceva extravagant, dar din moment ce am luat-o cu inceetisorul, nu cred ca ar fi ceva foarte maret. Nu vreau sa fiu tratata ca un copilas, deoarece nu sunt. Daca nu va spuneam varsta mea, cred ca erati de acord cu mine. Am dreptul la dezvaluirea opiniei mele, chiar daca am 11 ani.
" Vârsta e doar un număr. " - Harry Styles. laughing

| SorinaSuciu a răspuns (pentru Andrutzikka):

Fa cum vrei nici mie nu mi se pare freza lui sore extravaganta dar daca asta te face fericit fa cun simti

| GoAwayBitch a răspuns:

Heii paii mai bine iti lasi parul lung pentru ca totusi tu ca copila nu cred ca iti va sta bine cu tunsoarea ca a lui Sore, infine tu faci cum vrei sper ca te-am ajutat. Funda? puppy dog eyes