Mie nu mi.a prins deloc aceasta culoare dupa ce m.am decolorat. nu stiu de ce.de stat iti sta bine ca si eu am aceleasi caracteristici ca tine! eu am fost roscata si de aia a trebuit sa ma decolorez. da nu a prins
Si unde vrei sa te vopsesti daca intrebi la categoria asta? Intrbarea va fi mutata.
Am mai pus intrebarea la alta categorie acum vreo 5 6 ore, dar nu mi-a raspuns nimeni
Eu nu am nici o vina ca nu ti s-a raspuns, probabil nu a fost vazuta de cineva in tema.Numai bine.
Poi si atunci, de ce vorbesti inainte sa te uiti mai bine? Toti frustratii isi pun intrebarile la categoria "Dragoste&Sex"si li se raspunde imediat!
Ai zis bine si eu nu repet ce ai zis.Ne folosim de un sait privat si trebuie sa respectam un regulament.Cine nu este dispus, pleaca, mai devreme sau mai tirziu.Nu trebuie sa faci ca ceilalti.
Se scrie Site nu sait...
Ok.Zii cum doresti, Este bine?
Zii cu 1 singur i... Apropo, se fac inscrieri in grupa 0 pregatitoare, ti-ar trebui o inscriere, poate asa mai inveti din nou ceea ce ai uitat de acum 30 de ani...
Mai stai si gindeste-te.Invata gramatica, vezi cind se foloseste "I" ca articulatie si in ce situatii.Este o mare diferenta intre "zi" si "zii"; ca substantiv si ca verb.
Si spune-i profesoarei sa vina sa o invat cind si cum se foloseste litera i in anumite situatii.
Se scrie gandeste-te...nu suport analfabetii...
Daca mai jignesti odata, ramii fara cont.Vezi mai bine cum este scris si nu mai comenta degeaba.La tine nu sa predat bunul simt?