Buna. M-am uitat la facebook-ul tau si da eu zic ca iti sta foarte bine roscata. Funda? :-)
Da chiar ti-ar sta foarte bine, si eu zic ca cel mai fain ar fi goo.gl/B2rCU sau si mai si goo.gl/xkLSj.
Dupa ce te vopsesti pune niste poze s pe facebook
Ceva gen ca in prima poza am asteptari sper sa iasa ceva
si da am sa pun
Sper si cred ca o sa-ti iasa asa.Mai ales la soare arata superb Sa pui poze pe facebook si sa ma anunti cand ai pus (ma ai la prieteni, Bumb George
Da stiu ca m-am vopsit o data un brunet si cum nu mi-a ajuns vopseaua a amestecato mama cu un pic de roscat da ft putin si la lumina se vedea roscat dar se vedea tare:X
da te am, te anunt eu :d
Imi imaginez ce tare so vazut Aveam o colega care la exterior era blonda s dedesubtul parului (partea dinspre spate etc) era vopsita negru Cat de tare se vedea constrastu cand is misca parul . Sper sa mai faci amestecu roscat cu negru. Abia astept sa te vad si acusi
Pai nu cred ca mai fac amestec cred ca pun doar roscat..normal mi las decolora si l-as face un roscat mai deschis dar spre ciocolatiu sa bata undeva spre un saten dar trebuie decolorat si nu as vrea sa-l distrug dar e bine si asa ce a iesi aia a fii
A iesi fain, nu-ti bate capu
Cel mai bine mergi la un salon de specialitate si acolo te va indruma destul de corect in privinta alegerii tale! o zi buna
;)) mersii dar nu eu sunt cea din pozaa, aceasta sunt eu https://www.facebook.com/MateanSandra :D
Buna. M-am uitat la facebook-ul tau si da eu zic ca iti sta foarte bine roscata. Funda? :-)
ejwihss întreabă: