Ai grija ca la miniprix nu prea se potrivesc marimile de nici un fel, cel putin la barbati
Eu am comandat odata de la miniprix si nu mi-a mai trebuit Marimile nu se potrivesc cu cele din magazine, de obicei sunt mai mari decat marimea pe care o ai tu si la ce am comandat eu nici materialul nu prea mi-a placut... Dar poate am avut eu ghinion
Mai bine cumpara de pe alte site-uri unde hainele sunt mai scumpe un pic dar mult mai bun si din punct de vedere calitativ si al marimii, eu asa procedez si sunt foarte multumit
AAm comandat si eu de pe miniprix ...camasi,tricouri,veste,psi niste pantaloni si la mine sau potrivit marimile iar hainele sunt de firma Bershka(calitate 98%) depinde ce iti comazi si nu te uita la cele mai ieftine pentru ca e normal ca cele care au un pret exagerat de mic sa nu fie chiar asa de bune
Nu stiu ...nu am comandat niciodata haine de acolo...dar voi intra sa ma uit la haine In caz de`mi va place ceva si voi comanda am sa-ti spun
Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.
Irena97 întreabă: