| Larak a întrebat:

Buna,
As vrea sa-mi cumpar lentile de contact, stie cineva un magazin online de incredere?
Multumesc!

6 răspunsuri:
| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la un magazin specializat, sa iti faca o proba pentru ca e posibil ca ochii tai sa nu le accepte.Asta in caz ca folosesti pentru prima data lentile

| nicols a răspuns:

Buna Lara, De ce sa alegi sa cumperi lentile de contact din optica la preturi nerealiste. Din ce am auzit sunt multe optici care cumpara din magazinele online si le revand la pret dublu. Magazinul online www.medlens.ro este certificat Ministerul Sanatatii si comercializeaza lentile originale de la Bausch, Johnson, CibaVision si CooperVision. Crede-ma ca am facut destul research si au cele mai mici preturi. Sper sa iti fie de folos informatia!

| Larak explică (pentru nicols):

Buna!
Multumesc pentru raspuns! Am intrat pe site si intr-adevar au preturi bune. Am mai tot cautat si am dat peste acest site: www.lentilux.ro am observat ca au foarte multe modele interesante si au si produse care se regasesc si pe alte site-uri...insa m-am speriat cand am vazut ca au preturi foarte mici. A cumparat cineva de pe acest site? Ma tenteaza sa-mi comand 1 pereche de lentile albastre :X Multumesc! Dau Funda!

| nicols a răspuns (pentru Larak):

Buna, Nu prea am auzit de marcile pe care le au cei de la lentilux. Stiu doar ca Freshlook sunt cele mai bune pentru colorate si daca te gandesti ca le aplici pe ochi (cel mai sesibil organ ) este indicat sa iei produse originale si de calitate. Pe www.medlens.ro stiu ca iti dau si lentile colorate de proba sa vezi ce ti se potriveste!

| LoudLikeLove a răspuns:

Cel mai bine iti cumperi de la un optic shop din oras. nu trebuie sa te risiti sa cumepri lentile online. la optic shop poti sa si probezi ca sa iti iei exact ce ai nevoie

| Larak explică:

Buna! In final mi-am achizitionat lentile de contact colorate de pe site-ul www.lentilux.ro Am tot cautat internetul in lung si-n lat si am constatat ca au aceleasi produse care se regasesc si pe celelalte site-uri doar ca la preturi mult mai acceptabile. Cei de le lentilux.ro au fost foarte amabili si m-au sfatuit ce culoare sa-mi aleg. Mi-au recomandat lentilele albastre de la ColourVue Basic Blue si sunt mai mult decat multumita, nici nu le simt pe ochi, sunt foarte confortabile. Astazi mi-am facut comanda de o alta pereche de culoare verde, Vivid Green iar maine abia astept sa-mi soseasca. Recomand cu incredere site-ul www.lentilux.ro au produse de calitate la preturi foarte bune, certificate de M. Sanatatii.