| xXenaa a întrebat:

Buna as vrea sa-mi cumpar un fond de ten nou ca tot incepe scoala. Nu am acnee, dar ma inrosesc mereu si doar din aceasta cauza folosesc fond de ten. Ce-mi recomandati? p.s. sunt foarte activa (imi place sa alerg, sa merg cu rolele/bicicleta) si nu as vrea sa-mi curga fondul de ten de pe fata.

8 răspunsuri:
| faaalyoana a răspuns:

Poti incerca fond de ten infallible-L` oreal- eu il fol si sunt multumita de el. Rezzista destul de mult, si iti ajunge 3 luni de zile sigur daca il fol zi d zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fondul Pharmaceris F ( 49 lei in farmacie )acopera imperfectiunile. Cosuri, cearcane, roseata orice. Poti cauta un review pe net pentru a-ti face o parere mai exacta.

| Katoky a răspuns:

Www.naturo.ro/Fond+de+ten+bun
antonia-makeup.blogspot.com
www.divahair.ro
www.garbo.ro
funda? pls

| AnnaMaria27 a răspuns:

Eu folosesc fondul de ten Affinitone de la Maybeline! Sunt foarte multumita de el! Rezista mult, nu iti incarca fata si iti da un aspect natural! Este foarte bun! happy

| Larsette a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres Eu acest fond de ten il folosesc si sunt foarte multumita de el, acopera bine si nici nu curge sau sa lase urme pe fata. Am tenul sensibil si nu am avut niciodata probleme din cauza lui..il folosesc de trei ani.

| SandutzaRebeja a răspuns:

Salut...uite eu tot roshesc ca si tine si pentru asta folosescTWO WAY CAKE
http://krasota.uz/userfiles/images/image001(36).jpg
foarte buna si costa 50 lei MD
Funda plizz :*

| KittyKinz a răspuns:

Ti-as recomanda fondul de ten Lasting Finish