| chacecraword a întrebat:

As vrea sa-mi fac niste tatuaje, si ma gandeam sa imi fac bacnota de 100 de dolari pe gambe, in spatele tibiei, dar o fata pe un picior si cealalta fata pe celalat picior, stiti ceva, ati mai vazut la cineva asa ceva, e greu de facut ca am vazut o poza si am observat ca dolarul ca ori ce bacnota are multe elemente de grafica, o fi greu de realizat?

3 răspunsuri:
| RoXyRaLu a răspuns:

Nu prea sunt de acord cu tatuajele,deoarece peste ceva timp poti sa te intristezi,fiindca poate la acea vreme,vei vrea sa iti fi facut altceva.Dar,eu cred, ca la ce vrei tu sa realizezi, cam 100 de dolari e cam putin,fata de grafica, si consensul a ceea ce vrei tu. Funda, plss?puppy dog eyes

| Zippy a răspuns:

Un sfat din suflet.Nu face prostia sa iti faci un tatuaj doar pentru ca ai vazut ca arata bine pentru ca peste ceva timp(poate peste o luna, poate peste 20 ani)te vei satura de el. tatuajele sunt facute daca simbolizeaza ceva, nu desene in vant

| Alexandra_7889 a răspuns:

Hei banuiesc ca esti baiat
mai bine nu face chestia asta pentru ca la batranete daca vrei sa porti niste pantaloni mai scurti o sa se vada urat mai bine te gandesti inainte de 10 ori inainte sa faci acest pas
take care