Ai putea sa te faci cu albastru de metil, violet de gentiana sau castelani.Le gasasti la farmacie sunt 3-4 lei si nu iti strica parul si mod de folosire:poti sa le aplici direct pe par sau sa le amesteci cu apa (poti intreba la farmacie)
Bine nu astazi sau maine.La vara.Mai tarziu pentru ca as dori sa vad si eu o schimbare pentru ca azi am facut 14 ani si sa fiu "altfel" sa am alte conceptii
Si apropo nu este ceva sigur este doar o idee pe care as vrea sa o pun in aplicare
Orice decolorant arde parul. de la apa oxigenata la vopsea si decolorant. Esti prea mica sa iti strici parul asa. Plus ca daca te faci o data trebuie sa te faci mereu. Poti sa te faci cu albastru de metil si violet de gentiana. Dar ai grija ca am o prietena care s-a facut toata albastra in cap[e blonda si a prins mai bine decat voia ea] Depinde si ce culoare ai tu la par
Ai putea folosi nuantarorul, culoarea tine cam 6-8 spalari. Sau spray ul care tine pana la prima spalare.
Dar am aflat de curand, si am incercat si e chiar dragut , de pastel. E foarte bun pentru suvite. Pastelul e un fel de creta folosita in pictura (are si un nume tehica asta dar am uitat cum se numeste )
Daca vrei sa-ti faci juvite nepermanente poti folosi un spray colorat de la avon, a avut sora mea la o nunta, dar nu iti recomand sa iti uzi parul. aa si inca ceva dupa maxim 12 ore trebuie sa te speli pe cap... si da, strica parul. ... dar o data nu are niciun efect. Daca nu te refereai la asta imi cer scuze; D.
Poti incerca castelani violet de gentiana si albastru de metil m-am facut cu toate dar pe saten castelani iese un roz mai inchis spre rosu...si daca esti bruneta albastrul de metil iese verde dar in orice caz le-am incercat pe toate si am avut rezultate foarte bune si nu distrug parul eu am un par lung si des si nu mi s-a stricat dupa 1-2 spalari se duce culoarea :* p.s. sper ca te-am ajutat :*
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: