Eu iti recomand o placa de la Remington si anume Remington Pearl S9500! Nu vei regreta daca o vei achizitiona! Isi merita si ultimul banut! Iti spun din propria experienta... Am incercat cel Putin 10 placii si imprumutate, si cumparate de mine si niciuna nu imi tinea parul drept Mai mult de catevA ore, cel mult o Zii. Sa numai spun cum mi se facea cand ieseam afara! Si eu aveam aceeasi problema! In casa. Toate bune si frumoase pana ieseam Afara! :( se ondula si se umflaa, se Facea la loc! (eu am parul foarte des cu firul grosut si Putin ondulat si foarte foarte mult volum X_x ) Aceasta placa arde parul foarte putin Iar Mie, avand in vedere ca am un par ingrozitorrr imi tine parul drept 3-4 zile, Adica pana la urmatoarea spalare sau Poate Chiar si Mai mult daca nu m'as spala :) Mai multe detalii Despre ea vezi aici, este printre singurele placi care face ce promite dupa parerea mea! http://www.remington-style.ro/......500-9.html
Sper ca Ti-am fost de ajutor si daca Mai ai intrebari Despre aceasta placa intreaba-ma! Te puup! :*
Mersii de fundita! :* o vei cumpara pe aceasta?
Da
Se poate sa fie din cauza parului nu din cauza placii de intins parul. Iti spun din proprie experienta. Oricat de mult l`as indrepta din cauza umezelii se face cret
Cele de ceramica sunt bune si cele de firma. Dar depinde cat de ascultator este parul tau.