Si eu mi-am cumparat de vreo 2 saptamani, nuanta cea mai deschisa. Nu imi prea place, nu acopera mai deloc, plus ca e cam moale.Inainte aveam unul de la oriflame si parca era mai bun. Mai bine mai pui niste bani si iei ceva care sa faca banii.
Deci, nu iti recomand produsele pentru par si fata de la avon.sunt de o calitate :-s "proasta". si batonul corector color trend, nu este bun. mi-a spus o prietena ca si-a luat baton corector de la avon, dar nu de la color trend, alt corector, si acopera ~90 % din pete si cosuri.
Eu mi-am cumparat. ia-ti a dowa noanta medie asa mai inchisa daca inainte sa il folosesti aplici o crema hidratanta este foarte bun
Eu l-am avut si nu e bun. Mai bine investesti in ceva mai scump dar mai bun. Eu iti recomand fondurile de ten, batoanele corectoare si pudrele de la Yves Rocher - scumpe dar bune.
Nu sunt grozave. Au doar doua nuante si cand acoperi nu se vede, dar dupa ce estompezi se vad cosurile, cearcanele. Si face tenul greoi.
@Yummee nu acopera foarte bine pentru ca nu ti-ai gasit nuanta potrivita tie. Intr-adevar difera foarte mult nuanta prezentata in revista si cea in realitate. Eu iti recomand sa iti iei un baton corector undeva unde sa-l poti aplica pe mana pentru a-ti gasi nuanta potrivita sau gasesti magazine cu produse Avon. Eu de acolo l-am luat impreuna cu fond de ten si sunt foarte bune.
Sper ca te-am ajutat. Pupici:*
@overdose90 am avut si eu de la Oriflame si da, sincer e mult mai bun.:*
Eu l-am avut si nu acopera foarte bine, se vede ca e o nuanta diferita fata de nuanta fetzei
Eu sunt multumita de el.Mi-am luat nuanta mai deschisa.Acopera si nu se observa.