Buna!
Daca iti pui unghii false crezi ca rezolvi problema? Dimpotriva, o vei inrautati deoarece unghiile nu vor mai putea " respira". E ca si cum ai avea un mar, degeaba pe exterior e frumos daca in interior e mucegait. Incerca sa iti pui intr-un bol niste ulei de masline caldut ( il pui 10 secunde la microunde) si bagi unghiile in ele pentu 5 minute apoi te speli. De asemnea incerca un intaritor de unghii, la Kallos au unul foarte bun.
Buna! Ai incercat lichidul pentru prevenirea exfolierii si craparii unghiilor de la Avon? Eu cred ca da rezultate daca il folosesti constant o perioada de timp. Pentru mai multe detalii click aici http://www.e-reprezentantavon.ro/
Nu e bun de nimic! eu de cand ma stiu nu am putut avea unghii mari pentru ca se rupeau si se exfoliau! toate pana vara trecuta cand timp de 2 saptamani o data la 2 zile imi dadeam cu vitamina A (de la farmacie e o sticluta de 10 ml costa vreo 5 lei) si ulei de masline caldut! am avut toata vara unghii sanatoase si mari si nu mi se mai exfoliaza de loc acum!
Sfatul meu este sa-ti pui unghii false, si unghiile mele se exfoliazasi arata... urat.