anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa scap de niste cosuri de pe spate si sa imi fac pielea din aceeasi zona mai frumoasa cam intr-o luna. Niste sfaturi?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă dermatologul, posibil o infecție a pielii!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Cel mai rau lucru pe care-l fac multi oameni care au cosuri, este ca si le sparg cu gandul ca vor disparea. Un sfat foarte bun: oricat te-ar deranja cosurile niciodata sa nu le spargi, deoarece ele sunt ca varicela/bubatul, care atunci cand le spargi o sa apara altele mult mai urate, de multe ori cosurile pe care le spargi nu se vindeca. Acum a venit vara si ai un avantaj in+. Adica incearca sa stai la soare sa te bronzezi pe spate pe unde ai cosurile alea, deoarece soarele le arde si o sa dispara. Ai grija sa nu stai foarte mult in soare deoarece poti face alte boli de piele. Stai si tu 30 minute daca este soarele foarte puternic. Soarele fixeaza si calciul dar ajuta si la cosuri. Crede-ma asta fac si eu de fiecare data cand imi apar cosurile pe spate(doar cand este vara).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Foloseste tinctura de propolis, da rezultate bune.
Te pup!

| Own3r a răspuns:

Solutie cu sulf si crema (plafar)
crema pe baza de salvie si sulf.sunt la plafar laun pret acceptabil

| ஐKatsu a răspuns:

Iti recomand Crema Bioderma pentru cosuri ( o gasesti la farmacie big grin e putin cam scumpa dar merita! ) ps: stiu ca suna jenant dar, am auzit de la sora mea ca urina te mai scapa de cosuri rolling on the floor :-s )

Bafta!:*

| atlasscolar a răspuns:

Http://zapaceala.ro/......-si-umeri/ poate te ajuta, pe mine m-a ajutat
Funda?

| SergiuPhPsV a răspuns:

Exista multe creme scumpe.
Du-te la farmacie si intreaba daca au ceva pentru cosuri, i-ar ei iti explica tot ce pot face produsele lor big grin

| SergiuPhPsV a răspuns:

Sau si mai eficient...
Cosurile apar din cauza ca vi murdar de pe afara si ti se pune praful pe tine, deoarece mananci gras...
Fa cate un dus in fiecare seara, Fugi toata dupa-amiaza cate 30 minute sa transpiri si sa dai mizeriile afara ( asa mai lasi si din kilograme).
Eu asa am facut si am cate 1-2 cosuri pe umeri spate cand apar ele, cand uit sa fac dus cam 3-4 zile.
Iar pe fata tot asa cate 1-2 cand uit sa fug 2-3 zile sau nu am chef laughing
Sfatul meu e eficient, fara bani.
Si mai stai la soare din cand in cand sa te bronzezi. happy dar mai date si cu putina crema ca poate iti pica pielea si arata urat.