Hei! Si eu tot la 13 ani m-am apucat sa slabesc, dar eu aveam 1.80 si la corp eram mult mai dezvoltata decat marea majoritate a persoanelor de varsta mea (asta se intampla in vara). La mine nu era problema de diete, pentru ca oricum nu puteam sa ma tin de ele. Solutia este sport. Eu am mers la sala cam 2 luni de zile aproape in fiecare zi (exceptand o singura zi din saptamana) si am mancat cam orice voiam. Am slabit 20 kg si 3 marimi la blugi. Deci, daca vrei sa slabesti, te sfatuiesc sa faci miscare daca nu vrei sau nu poti sa tii diete. Succes
Copiii nu trebuie sa faca cura de slabit. Daca ai probleme cu greutatea, trebuie sa consulti medicul de familie.
Poti urma o dieta disociata, si sa nu mai manaci dupa ora 8:30, daca iti e greu poti sa bei un suc natural FARA acid seara, ceva sport si intr-o sap slabesti intre 3-5 kg conteaza de tine si cat de des mananci, dar nu te infometa, pentru ca daca sa zicem slabesti trecand peste celelalte probleme gen : lesin, ulcer, obosela, depresie, ect, o sa pui la loc foarte repede crede-ma am trecut prin asta, e ok ca dupa sap de dieta sa incepi sa ai un regim mai echilibrat, sper sa iti fie de ajutor.
vempiregirl întreabă: