Sunt foarte multe diete dar nu prin infometare....se rezolva. poti consulta un doctor pentru o dieta adecvata pentru ca nu toate organismele sunt la fel.un nutritionist iti poate recomanda (si eu tin o cura de slabire si sa stii ca a dat roade am slabit aproximativ 5 kg in 2 saptamani). bafta!
- Ora 8:00 – 1 cafea.
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Se slabeste 1 kg/zi.
Slabesti sigur, si nu mananci in truna numai cartofi fierti.
Am auzit ca, cartofii ingrasa, asa ca nu ar trebui sa te axezi numai pe ei.
Pup!
Poți să mănânci cartofi fierți și să bei multă apă,dar totuși mai trebuie ceva culoare la această dietă,e mult prea sumbră.Mai poți adăuga salate,legume fierte la abur,brânză dietetică,iaurturi slabe,ceaiuri neîndulcite,poți așa cu prudență,și câte o felie de pâine prăjită,câte o supă mai chioară,poate și un grătar din când în când(în acest interval de o lună),și mai multă mișcare,mers pe jos zilnic, câteva ore, și slăbești, să știi, în timp optim, nu într-un an.
Daca vrei sa slabesti, ar fi bine sa inlocuiesti pentru o perioada carnea, sandwich, saorma, si toate celelalte cu fructele, legumele. Bineinteles nici prea excesiv sa poti pica jos. Pentru a slabi este bine sa si alergi. Alearga si tu vreo 2 km maxim sa zicem in fiecare zi, si consuma mai mult fructe si legume. Ceea ce ai zis tu, te ajuta sa slabesti, dar daca ai corpul care nu are o bune imunitate, s-ar putea sa te imbolnavesti la stomac.
Succes!
Din fericire am o imunitate foarte buna. Ceea ce nu inteleg e de ce spuneti mereu de shaorma, sandwich. Mie nu.mi plac chiar deloc produsele fast-food. In general nu mananc mult sunt asa de cand eram mai mica. Nu sunt grasa sa se vada urat dar am cateva kg in plus care nu le doresc.
Atunci incearca cu alergarea si sa mananci fructe si legume o perioada, dar iti spun sa nu te infometezi. Fructele si legumele corpul le transforma in energie, nu prea intra la kg. Asa ca succes si fa alergare.
Nu manca seara-printre cele mai importante 'reguli',bea f multa apa, si in rest mananca normal(bineinteles, nu foarte multa paine sau dulciuri)iar despre cartofi fierti nu stiu ce sa spun sincer, dar nu cred ca este chiar sanatos sa mananci zilnic. foarte important este sa bei in fiecare dimineata un pahar cu apa pe stomacul gol, si inainte de fiecare masa de asemenea. multa bafta!
Nu trebuie sa ai o dieta.
Mananca regulat si sanatos in fiecare zi (toate 3 mesele, nu mult, fructe si legume). Si fa sport. Poti sa faci cata dieta vrei, ca nu ai cum sa scapi de grasime, doar prin miscare.
Bafta! :*
Ehe problema asata cu kg o am si eu de mica dar acum am ajuns la o varsta su trebuie sa spun adioa kg in plus..ai problema cu glanda tiroida? incearca sa nu manacu numai cartofi si exclude paine din regim fa macar 5 abdomene seara
crystynutza întreabă: