| yynnaa a întrebat:

Buna as vrea sa slabesc vreo 4-5 kg si. nu stiu ce ar fi mai potrivit fitness-ul sau aerobicul, pentru a slabi intr-un timp cat mai scurt si pentru rezultate vizibile?

6 răspunsuri:
| CarmenR a răspuns:

Fitnesul si aerobicul combinate. Mergi la sala si discuta cu un antrenor, el iti va spune exact de ce anume ai nevoie.

| traficanta a răspuns:

Trebuie sa le combiniwinking Fitnessul cu cardiohappy Cardio faci ca sa arzi calorii si fitness sa iti modelezi corpul cat mai frumosbig grin si e f sanatoswinking pentru rezultate vizibile cate 30 de min in fiecare zi timp de vreo luna asa si o alimentatie sanatoasawinking

| Andrux a răspuns:

Nu stiu exact care. dar alearga in fiecare seara si dimineata. e foarte bine si pe dealta parte si foarte sanatos! Nu manca prea multa paine.renunta la cartofi prajiti si carne(fast food), sau mananca foate rar si nu in combinatia asta:carne si cartofi.

Deci.mananca sanatos(multe fructe de ex.) si fa mult sport!

Muult succes! Fundita?

| nicusor19 a răspuns:

Incearca sa faci fitness si dimineata cand te trezesti cateva exercitii de aerobic.Bea ceai verde si fa cat mai multa miscare.Indicat ar fi sa te apuci si de un sport(handball, wolley...etc) Mult succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea yynnaa trebuie sa urmezi fitness-ul pup pa cu placere