| camelia17 a întrebat:

Buna as vrea sa stiu ce crema sa folosesc la solar pentru un bronz cat mai intens.si cam cat costa ce recomandati? si as mai vrea sa stiu daca e nevoie si de protectie.am citit undeva si zice ca nu e nevoie ca te impiedica sa te bronzezi pentru ca in solar nu exista raze uvc numai la soare.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai camelia eu am mers trei zile la sapat la vie.am stat in soare de la rasarit pana la 10 dimineata si de la 17-la 19 seara.am un bronz de m-ar invidia si solarul daca m-ar vedea.natural,uniform.accentuat,ciocolatiu.incearca si tu.

| camelia17 explică:

Nu v-am cerut parerea despre ce ati facut voi.eu am pus o intrebare clara cum ca as dori sa imi explice cineva ce fel de crema trebuie sa folosesc la solar.atat.nu ma intereseaza pe mine de voi!

| Dyenutsa13 a răspuns:

Eu zic ca cel mai indicat e sa mergi tu la padure, sau undeva si sa te bronzezi de la soare. Foloseste crema cu un factor de protectie cat mai mare si ai rabdarehappy. Nu te vei bronza dintr-una... Dar, ce-i incet e de durata. E frumos afara. Nu merita sa te duci la solar. Si, la soare e si gratis.