Nu sunt genul meu dar imprimeul floral se poarta iar negrul avantajeaza silueta. Daca ii asortezi corect probabil arata bine. Sa ii asortezi cu ceva simplu, uni, fara aplicatii pentru ca la primii imprimeul e incarcat, greoi iar a 2a pereche are aplicatiile acelea sclipicioase iar catifeaua e un material destul de pretentios.
Primii nu i-as purta...sincer dar totusi cu un tricou mai simplu si niste pantofi cu toc ar merge.
Ceilalti sunt un pic cam prea little black dar sunt in regula.conteaza atitudinea cu care ii porti
Primii pantaloni sunt draguti, insa trebuie sa ii porti cu o/un bluza/maieu/tricou simplu si fara prea multe accesorii. Ar merge niste adidasi simpli. Poti sa-i porti prin oras, cand se mai incalzeste afara. A doua pereche de pantaloni sunt ok. Ii poti purta cu o bluza sau tricou si cu un sacou pe deasupra. Sau ii poti purta cu un top din denim, asa cum vezi in imagine. Ai grija ca acesti pantaloni nu merg chiar cu orice. Sper ca te-am ajutat!
Sincer mie imi plac mult cei cu flori, mi se par foarte draguti si in plus sunt si taiati pe picior sunt sexy :d eu daca ar fi sa mi cumpar pe aia i-as alege a doua pereche care ai pus`o mi se pare prea eleganta nu stiu acu fiecare cu gustul lui.
anonim_4396 întreabă: