Ai facut o prostie.si pe mine m-au abordat niste indivizi, chipurile de la o agentie de la Protv spunandu-mi sa platesc tot in jur de 80 de lei si voi primi un contract sau cv de genu cu3 sedinte foto bla bla bla.Parintii mei au venit sa vorbeasca, cu respectivii si dupa ce i-au amenintat cu politia, au recunoscut ca erau falsi.
Da. probabil asa fac cu toti. 65 de lei inscrierea. dar din cei inscrisi poate doar pe unul il va contacta.
Da, este o teapa.Si pe mine au reusit sa ma atraga prin minciunile lor si sa ma faca sa platesc suma de 65 de lei (s-a intamplat acum un an, dar in alte imprejurari-Piata Romana). Orbita de dorinta de-a ajunge cat mai sus, de-a aparea intr-un spot publicitar sau pe coperta unei reviste am dat banii incantata, dupa care m-au lasat cu falsa speranta ca ma vor suna in urmatoarele zile.Nici acum nu am primit apelul, insa voi incerca sa-mi recuperez banii.Intamplarea mi-a servit drept invatatura, iar acum imi dau seama ca nu pot ajunge sus decat prin fortele proprii.
Buna.Asta mi s-a intamplat si mie. Dar eu una cred ca cei 65 de lei nu sunt degeaba.Ieri m-au sunat de la agentie si mi-au oferit un rol intr-o reclama si am acceptat. Ce o fi in continuare? O fi real sau doar o farsa!
kalakkas întreabă: