anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu niste pareri despre marca TreSemme! Am gasit la oferta samponul+bonus masca pentru reparare(4, 60 euro).Am auzit ca este o firma buna dar nu am incercat.Era mai bun balsamul in locul mastii? https://www.google.es/......ps?/search Funda si vot!

Răspuns Câştigător
| KaterinaРомановский a răspuns:

Majoritatea nu ați auzit de această firmă pentru că produsele lor sunt scumpe, nu se prea găsesc pe la noi (doar pe site-uri specializate), iar majoritatea preferă din comoditate și din punct de vedere financiar să aleagă șampoane comerciale gen Head&Sholders etc.
Ce pot să-ți spun, este o oferă extraordinară, marca este foarte bună și profită de preț cât mai poți. Ai grijă însă! Ești sigură că produsele sunt originale și nu niște făcături care te lasă cu mătreață și coji? Unde ai găsit oferta?

| delia5609 a răspuns (pentru KaterinaРомановский):

Buna! In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns la intrebare. Oferta am gasit-o intr-un supermarket din Spania destul de incredere.M-am spalat folosind aceste produse si...e ok! Ti-am dat funda pentru ca raspunsul tau a fost foarte folositor! Era oferta sampon+balsam si sampon+masca.Eu am ales cu masca.Pe ambalaj scrie ca isi face efectul folosind samponul si balsamul.E ok daca folosesc masca in locul balsamului? Multa lume spune ca o masca e mai buna decat un balsam.O zi buna iti doresc!

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru delia5609):

Este chiar indicat să folosești masca în locul balsamului, dacă le aveai pe toate 3 (și șampon și balsam și mască) era și mai ok, dar așa, între mască și balsam, prefer oricând masca, indiferent de ceea ce ar scrie pe etichetă! Balsamul e mai mult pentru descâlcire, netezire, pe când masca este un adevărat tratament ce nu ar trebui să-ți lipsească niciodată. Chiar dacă pe viitor vei folosi și balsam, la mască să nu renunți! Din ce zici, poți avea încredere să cumperi (dacă era vreun site chinezesc sau chiar românesc puteai să ai unele îndoieli).
Din gama Tresemme, cel mai bun mi se pare Platinum Strenght. Dacă îl găsești, încearcă-l și pe acesta!
O zi minunată și ție!

4 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

N-am auzit de marca asta. Şi nu are acelaşi efect la toată lumea. Ţie poate să-ţi provoace reacţii alergice, în timp ce altei persoane îi face foarte bine.
În orice caz, balsamul doar descurcă părul, în timp ce masca îl descurcă şi hrăneşte. Alege masca.

| lumy4u a răspuns:

Nu stiu daca firma asta este buna sau nu, dar un lucru stiu sigur! Intotdeauna e mai buna o masca decat un balsam!

Întrebări similare