Nu mai foloso placa ...nu cred ca ai vrea sa te tunzii daca il ai mare e super:X nu sta chiar asa dar daca il ai mic daa sigur ca sta aiurea...
Daca vrei musai sa il indrepti fa-o din perie, nu din placa. Am mai spus pe site, parul cret se indreapta din perie si nu din placa.
Pai si eu am un par foarte lung si umflat:-) mi-l indrept de 7 ori pe luna cand ies undeva sau la o intalnire. ce ti-as putea recomanda este sa il tunzi pana la umeri si sa il prinzi. cand iesi undeva de ex:o intalnire, in club etc...sa il indrepti.pentu indreptat exista o crema care se pune pe par si parul nu se mai arde la indreptat. sper sa te fi putut ajuta
Pai. cunosc fete care au parul cret dar si`l aranjeaza superb`...in primul` rand refuza cat mai mult sa folosesti placa. exista multe feluri in care ti`l poti aranja... ti`l poti prinde intr-o coada la spate. sau. iti poti lua partea din fata [ breton] ti`l prinzi cu un cleste pe spate, iar buclele le iei si le dai pe rand q spuma... si nu va mai sta chiar asa umflat, si bineinteles k buclele vor mai mai evidentiate, si mai frumoase... sau... ai putea sa-ti faci un simplu` coc la spate, iar bretonul` sa ti`l dai pe spate. sau dk nu ai breton, iti umfli putin partea din fata pe spate. sper ca intelegi ce zic