| gabitza123 a întrebat:

As vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre machiaje? Desi stim ca sunt daunatoare, de ce continuam sa le folosim?

6 răspunsuri:
| вυттєяƒℓу ƒℓу αωαу -» a răspuns:

Pt ca ne fac sa aratam altfel
pentru ca ne face sa aratam mai originale
pentru ca ne face sa aratam in fiecare zi altfel
pentru ca suntem femei
pentru ca ne ascunde unele defecte
pentru ca ne face sa ne simtim apreciate, respectate si admirate
increzatoare, indraznete, mai provocatoare
pentru ca ne face sa ne simtm mai bine

am gasit o povestioara pe net cu care ma confrunt ...si eu procedez la fel
Pentru mine machiajul a venit initial ca o necesitate, eram la varsta frageda a adolescentei, imi doream sa imi imbunatatesc aspectul fizic, sa arat bine, sa fiu frumoasa insa acneea pe care o aveam de mica nu-mi dadea pace. Incercasem diverse tratamente pe la clinici dermatologice, cabinete de cosmetica insa nici un rezultat. Si cum nu am reusit sa tratez, m-am gandit sa incerc macar sa maschez. La sfatul unui doctor dermatolog mi-am achizitionat produse cosmetice adecvate tipului meu de ten si afectiunii pe care o aveam si incet, incet am invatat sa "camuflez". Pe parcurs am descoperit o placere deosebita si am dezvoltat o adevarata pasiune pentru aceasta activitate. Am inceput sa-mi cumpar si mai multe produse, m-am jucat cu texturi si culori diferite, si uite asa au trecut 10 ani…10 ani in decursul carora am invatat multe despre machiaj si nu numai…

Se spune ca machiajul reprezinta o adevarata opera de arta atunci cand il aplici din suflet si nu din necesitate.

| kiss a răspuns:

Principalul motiv pentru care ne machem este ca vrem sa aratam cat mai bine, fie ca unele dintre noi vor sa ascunda imperfectiuni ale pielii sau nu. si da, excesul dauneaza dar asta se observa in timp. mai sunt si produsele de o proasta calitate care afecteaza mai mult decat excesul, din nefericite piata este plina de asemenea produse ieftine din cauza carora tenul nostru poate suferi.
de ce folosim? simplu, pentru ca ne face sa ne simtim bine, sa ne simtim frumoase si atragatoare.

| laviniaerg a răspuns:

Machiajul este ceva esential pentru o femeie. daca nu este folosit in exces nu dauneaza asa cum se spune. de exemplu, inainte sa te dai cu fond de ten, aplica o crema pe fata iar seara sa nu uiti sa te demachiezi niciodata. plus ca sa fim seriosi. cine din ziua de astazi mai tine cont de cum vom arata peste ani sau asa. lumea se machiaza pentru ca asta te face diferit si intr-adevar te schimba. eu una sunt pro machiaj big grin

| Aysa19 a răspuns:

Buna!

Pai da sa le folosim o femeie trebuie sa fie frumoasa la orice pas din viata! Nu conteaza de moment... eleganta trebuie sa fie pe primul loc in viata noastrahappy...

Aaaa si machiajurile intr-un fel ne ajuta dar pacat ca unele fac exces deja!
Adica e bine sa le folosim, dar nu cu exces subtil machiate e cel mai bine:X...iti da un aier misterios si ingrijit!

Oricum trebuie sa le folosim te cam ajuta ...parerea meahappy

Răspuns utilizator avertizat
| love_4320 a răspuns:

Hmm.
Eu de exemplu nu le folosesc des.
Le folosesc numai atunci cind am nevoi.
Dar asa de ce sa astupam frumusetea boastra naturala? happy

Cu cant e mai simplu, cu atit e mai frumoswinking:*