| Gabriela_Madalina_1987 a întrebat:

Buna as vrea sa știu si eu ce sa folosesc pentru a îndepărta oja semipermanenta am pus acetona si folie de aluminiu am stat o jumătate de ora si deabi mi s-a luat ba mai mult mi s au rupt si unghiile ce trebuie sa fac sau sa folosesc?

6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Dupa solutia aia de ai pus se indeparteaza prin pilire... Uita te pe ytb

| Gabriela_Madalina_1987 explică (pentru alina2k18):

Crede-ma m-am uitat doar ca eu am întrebat dacă exista soluție specială in afara de cartoane deoarece la mine acetona cu folia de aluminiu nu își face efectul si mi s au rup unghiile nu e cum spune pe YouTube ca m-am uitat

| Quassaar a răspuns:

Cea mai eficientă metodă este pilirea electrică, mai bine spus îndepărtarea mecanică. Poți îndepărta și cu o pilă normala de unghii care îți ia timp dar mai ales trebuie sa o faci cu atenție. Recomandat este sa o faci la manichiuristă.

| Gabriela_Madalina_1987 explică (pentru Quassaar):

Nu cred ca trebuie chiar așa pilotează deoarece nu este gel doar am întrebat dacă se găsește soluție pentru ojea semipermanenta

| Quassaar a răspuns (pentru Gabriela_Madalina_1987):

Ai întrebat și toată lumea te sfătuiește să apelezi la o manichiuristă. Tu faci cum consideri. Și oja semipermanenta este de fapt permanentă. Soția mea folosește acest tip de oja și o data pe luna merge la manichiură.

| catalin1625 a răspuns:

Oja semi-permanentă nu se poate lua. I-au spus semi-permanentă ca să nu îi spună permanentă, nu de alta!