Ceva cât mai simplu, pentru că bănuiesc că petreceți doar voi nu invita la ea multe persoane (ex: 10).
Mă gândesc că ar fi frumos, dacă te-ai îmbrăca cu o pereche de pantaloni cât mai elastici, şi o bluză confortabilă.
Uite, mă refer la o ținută de acest gen: http://weheartit.com/entry/47654853
http://weheartit.com/entry/47651513
De revelion nu trebuie să fii falsă (gen: fuste scurte, machiaj la greu, unghii de doi metri), trebuie să fii TU.
Hei poti purta o pereche de blugi simpatici asortati cu ceva rosu o camasa sau o bluzica si e gata plus ca daca iei blugi negri cu rosu da un aspect placut si vei fi frumoasa disttractie placuta
Deci :
colanti cu un tricou dragut si un plover lung si ai putea pune si o fustita peste daca vrei.sau fara colanti...hm
ma rog alegerea ta:*
Pai:S
Eu port o pereche de jeansi cu un tricou si o geaca de piele
Si in picioare am o pereche de ghetute stil,, bocanci`` cu toc
Daca preferi ceva comod poti face aceeasi alegere ca si mine SAU poti purta o pereche de colanti cu un tricou, doar daca nu ai de gand sa iesi pe afara
sper ca ti-am fost de ajutor
Poti purta o bluza/ camasa mai lunga cu niste colanti (poate cu print) sau pur si simplu o bluza mai speciala. Ai zis ca nu prea ai, asta inseamna ca ceva totusi ai. Scoate totul din dulap si uita-te cu atentie. An nou fericit!
1) Poti asorta albul cu negrul
2) Poti sa porti o helanca alba(o culoare deschisa) niste colanti (o culoare inchisa) si cu un bolero(vesta)
3) E la moda sa porti tricoul peste bluza!
4) Mai cauta pe net :-)
1) Poti asorta albul cu negrul
2) Poti sa porti o helanca alba(o culoare deschisa) niste colanti (o culoare inchisa) si cu un bolero(vesta)
3) E la moda sa porti tricoul peste bluza!
4) Mai cauta pe net :-)
De revelion se poarta culorile deschise si tipatoare
Pai ce pot sa zic nici eu nu sunt fan fuste/rochii.
Ceva rosu ar fi de preferat ca sa respectam traditia, dar nu este neaparat nevoie.
Eu as opta pentru blugi stramti sau colantii negri, tocuri, si un tricou sau o bluza sau plouver cat mai shic, accesorii normal: inel/e, lantisor, cercei. Paru poti sa il lasi desfacut, indreptat sau bucle (tu stii cum iti sta mai bine). Nu-i chiar asa complicat sigur gasesti ceva frumos prin garderoba. Distractie placuta!:*
Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Am învățat cate ceva de la fiecare. Distracție plăcuta și voua și un an cât mai bun :*
Cum ai zis, vei petrece la o colega acasa. Asta insemnand ca te vei distra nu? Fustele si rochiile nu se compara cu o pereche draguta de jeansi cand e vorba de distractie (+comoditate).In partea de sus poti purta o bluza draguta, poate fi si o camasa, ceva nu foarte elegant, dar nici de toata ziua. In picioare sunt convinsa ca vei lua "vesnicile cizme". Oricum, in casa nu vei sta cu ele .
Distractie lacuta :*
DaciaRomania întreabă: