De salvie poate
Asa cum zice acolo se face, si pui zahar mai putin daca vrei. Pai sucul e din plantele... inca in viata si ceaiul de salvie se face din salvie uscata la soare (numaidecat la soare!).
Si de unde pot sa iau salvie fara sa fie uscata?:
Nu stiu unde stai
Cauta si tu prin campuri... Eu de acolo iau plante. Vezi sa nu o incurci cu alte saracii! Dar cred ca si ceaiul de salvie (de la plafar, daca nu gasesti tu salvie) are, cred, aceleasi proprietati. Pentru ce vrei sa il folosesti?
Pentru slabit...am auzit ca ajuta
Atunci treci pe ceaiuri si sport! Badminton ca tot e vara, fa abdomene (100-200 glumeam, incepe doar cu vreo 20-30 pe noapte o saptamana si dupa cresti treptat), alearga, joaca jocuri de sezon... si alte chestii asemanatoare. Sau du-te la nutritionist (cu cel putin 300-500 lei in buzunar...)
Nu prea vreau sa merg la un nutritionist iar sport am incercat sa fac dar programul incarcat nu prea imi permite sa ma tin de sport...cel putin in acest moment.ma gandeam sa incep mai intai cu o mica 'dieta" oricum multumesc de sfaturi...
Pai mananca in jur de 1800-2000 calorii maxim pe zi... le poti masura singur de pe etchetele alimentelor sau daca nu ai de pe net Si fa sport doar seara, nu cred ca esti asa ocupat/a de la 8 in sus... Profita de sezon, se insereaza mai tarziu. Eu am scapat de 2, 5kg intr-o saptamana cand eram mai plinut Cu sport si mancat doar 1600 calorii maxim!