| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a întrebat:

Buna!
As vrea sa va intreb ceva, pe fete in special.Pt. prima zi de scoala(cls. a IX-a) mi-am cumparat o pereche de pantofi(negri) pe care o voi "asorta"la tinuta pe care am ales-o(blugi, camasa, vesta:)) ). Intrebarea mea e urmatoarea:pot sa port pantofi pe caldura asta(30 de grade)? Precizez ca pantofii au toc cam de 8 cm(nu ma pricep la pantofi:)):D), putina platforma si sunt "infundati"; adica in varf sunt "inchisi". http://www.google.ro/......tp?/imgres r:7, s:0&biw=1152&bih=657 asta e un model ca sa puteti sa va dati seama cam cu arata:D(cu tocul si platforma mult mai mici, evident). Merci pentru cei care vor raspunde!:*

3 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna!
Bineinteles ca ii poti purta.
Pentru ca prima zi de scoala de obicei nu dureaza decat o ora,maxim doua.
Dar ai grija sa nu-ti rupi picioarele pe acolo [ daca nu esti obisnuita cu tocuri,daca esti, e binelaughing].
Da, sper ca camasa ta sa nu fie alba si simplahappy
Sa fie stramtasmug
Vesta sa se asorteze cu blugii.
Blugii stramti sau cu turul lasat. :*
Vei arata binesmug
Si coafeaza-ti parul frumos [drept, bucle].
Succes!

| unknown a răspuns:

Acum nu sunt 30 de grade si nici luni nu vor fi, si daca te duci luni dimineata la scoala va fi putin mai racoare deci ii poti purta linistita!

| anotza a răspuns:

Da poti sa le porti si eu trec in clasa a 9 a si am la fel ca tine niste pantofi cu toc mic si vreau sa ma imbrac tot asa numai ca am un sacou dragut.