1. Eu zic sa nu iei geaca de blugi ca o sa ai prea mult denim inghesuit si mie personal mi se pare ca arata urat. Ia-ti una imitatie de piele sau alt material
2. Cred ca cel in forma de floare, e de argint simplu sau are vreo culoare, piatra ceva pe el?
3. Coafura ori un coc lejer ori parul facut bucle si lasat pe spate. Oja: rosie, neagra sau alba.
Blugi la nunta in nici un caz! Geaca de blugi la blugi nu e cea mai fericita combinatie. Daca vrei neaparat sa porti ie, asorteaza la ea o fusta gen "pencil", pantofi cu toc iar de accesorii nu e nevoie in afara de cercei. Buze si unghii rosii, gene puse in evidenta si parul prins sus.
Dacă iei geaca de blugi și blugi albaștri, merge ojă albastră.
Dacă mergi la nuntă într-un local mai elegant, nu cred că merge chiar bine ținuta. Dar dacă mergi la o nuntă undeva la sat, sau ceva mai -rustic- să zicem, cred că ar merge.
În caz că te hotărăști să porți respectiva ținută, las-o așa, fără accesorii.
Distracție!
Blugi merg cu ia, un pandantiv mic cu floare, o impletitura simpla, oja cu lac simpla,
La o nunta ar fi mai frumos sa te imbrcai cu ceva mai elegant decat niste blugi si o ie.Dar damerge combinatie cu pandativul mare verde, o oja de culoare rosie si la coafura nu stiu ce sa spun, depinde si de lungimea parului tau.Dar niste bucle ar fi bune