| Farcas_Alina_1979 a întrebat:

Buna!
As vrea sa va intreb daca se asorteaza niste blugi albastrii,cu o ie nationala alba cu diferite culori, o geaca de blugi la o nunta? Intrebarea nr. 2:
Ce s-ar asorta ca accesorii cu tinuta de mai sus,dintre un medalion mai mic de argint,in forma de floare, sau, un pandantiv mai mare verde inchis?
Intrebare nr. 3:
Ce coafuri si ce oja de unghii s-ar potrivi cu tinuta de mai sus?

Scuzati ca am pus 3 intrebari dar nu am vrut sa postez de mai multe ori.

Funda celui mai folositor raspuns!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

1. Eu zic sa nu iei geaca de blugi ca o sa ai prea mult denim inghesuit si mie personal mi se pare ca arata urat. Ia-ti una imitatie de piele sau alt material
2. Cred ca cel in forma de floare, e de argint simplu sau are vreo culoare, piatra ceva pe el?
3. Coafura ori un coc lejer ori parul facut bucle si lasat pe spate. Oja: rosie, neagra sau alba.

| Holy2010 a răspuns:

Blugi la nunta in nici un caz! Geaca de blugi la blugi nu e cea mai fericita combinatie. Daca vrei neaparat sa porti ie, asorteaza la ea o fusta gen "pencil", pantofi cu toc iar de accesorii nu e nevoie in afara de cercei. Buze si unghii rosii, gene puse in evidenta si parul prins sus.

| TheSpell a răspuns:

Dacă iei geaca de blugi și blugi albaștri, merge ojă albastră.
Dacă mergi la nuntă într-un local mai elegant, nu cred că merge chiar bine ținuta. Dar dacă mergi la o nuntă undeva la sat, sau ceva mai -rustic- să zicem, cred că ar merge.
În caz că te hotărăști să porți respectiva ținută, las-o așa, fără accesorii.
Distracție!

| Pizzaislife a răspuns:

Blugi merg cu ia, un pandantiv mic cu floare, o impletitura simpla, oja cu lac simpla,

| Thisisnotme a răspuns:

La o nunta ar fi mai frumos sa te imbrcai cu ceva mai elegant decat niste blugi si o ie.Dar damerge combinatie cu pandativul mare verde, o oja de culoare rosie si la coafura nu stiu ce sa spun, depinde si de lungimea parului tau.Dar niste bucle ar fi bunewinking