Http://www.miniprix.ro.Comanda ajunge in 2 -3 zile maxim 4.Si taxa pentru curier este de 16 lei.
Buna! Hai sa-ti dau un sfat pe care as vrea si sper sa-l asculti si sa-l intelegi pe net iti ei teapa! crede-ma ca si un prieten de-al meu si-a comandat niste haine de pe un site si a platit dar aia nu i-au mai adus hainele! Si la alti prieteni de-ai mei le-au adus niste haine second-hand! deci oricand iti poti lua teapa si asa se intampla de multe ori! Mult Succes! funda?
Iti recomand second hand, obisnuieste-te de pe acum ca la saracia din Romania nu poti cumpara haine din alta parte.
Nu stiu cat e pentru adolescente, dar au preturi bune si se afla in perioada 'lichidarilor de stoc', deci reduceri de peste 50 %. http://miniprix.ro
Eu zic okazii.ro, acolo gasesti haine de tot felul si de la ieftine si foarte ieftine pana la scumpe. Eu vand haine acolo si produsele ajung destul de repede, prin posta romana, cu mandat postal ca sa poti plati. Foarte usor zic eu. Mai ales ca poti negogia, poti pune intrebari despre produse. Mai e si Trendzone.ro asemanator.
Teapa mai poti lua pe MiniPrix prietena mea care comanda tot timpul de la ei a avut probleme cu ei. Produse stricate, produse care nu erau potrivite ca marime, produse care nu erau in colet dar platite etc.
Pai miniprix.nu am comandat eu ci o prietena de-a mea.comanda ajunge in 2-3 zile
vladeusebiu întreabă:
andreea2346 întreabă:
ejwihss întreabă: