Buna,te mai deranjez si eu cu o intrebare:de pe TAZZ poti modifica cumva si culoarea ochiilor? Nu eu am pus intrbarea legata de breton, ci doar am vazut raspuns tau si m-am bagat in seama.Eu una am fost tunsa aproape toate variantele si am avut toate nuantele la par si am ajuns la o concluzie:nu trebuie sa le placa neaparat celorlati ci tie si sa te simti bine in pielea ta pentru ca fiecare are ceva frumos la el/ea.
Citeste articolul asta http://www.beautyrevealed.ro/sfaturi-tunsori-pentru-fata-ovala/
pentru fata ovala este indicat sa iti alegi un breton pe o parte, nu un breton drept
poate iti place http://www.beautyrevealed.ro/......otriveste/
Intra pe www.taaz.com, incarca o fotografie cu tine, sa ti se vada fata mai bine(zoom mai apropiat) si pune-ti cate frizuri vrei, e super site-ul, astfel poti vedea cum ti-ar sta mai bine. Poti chiar sa iti faci si make-up si altele :-j.E chiar misto!:PBafta!
Ms frumos pentru site, chiar e super!
Cu placere, deci la ce te-ai gandit? Cu breton sau nu?
Da, ai dreptate! Si da poti schimba culoarea ochilor, sunt niste lentile de contact pe acolo! Intra si tu pe site, sunt multe lucruri interesante pe care le poti face!
Buna,te mai deranjez si eu cu o intrebare:de pe TAZZ poti modifica cumva si culoarea ochiilor? Nu eu am pus intrbarea legata de breton, ci doar am vazut raspuns tau si m-am bagat in seama.Eu una am fost tunsa aproape toate variantele si am avut toate nuantele la par si am ajuns la o concluzie:nu trebuie sa le placa neaparat celorlati ci tie si sa te simti bine in pielea ta pentru ca fiecare are ceva frumos la el/ea.
Daca ar fi fost rotunda nu. daca e ovala ar trebui sa iti stea. poti incerca pentru inceput un breton doar intr-o parte si sa vezi ce iese.succes
Ha ha ha ce inteligent esti. nu esti obligat sa rasp la intrebari pe care nu le stii app
Scuze nu m-am putut abtine. oricum cel mai bine ar fi sa consulti pe cineva de specialitate (un hair-style-ist ), pentru ca iti poate recomanda cv care poate ti-ar placea mai mult decat bretonul bafta!
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: