Sunt doua variante,una buna, una proasta ti-o zic pe aia proasta prima data:
Inlocuiesti apa de acasa si sucul de fructe cu Pepsi sau Coca-Cola, lasi mancare lu' mami de acasa facuta din legume si verdeturi si mergi la McDonald's de 3 ori pe zi sau la fast-food si ai rzolvat treaba,insa apoi o sa ai probleme cu toate organele,asta e clar,asa ca,asta pica,ia-o ca ceea ce nu trebuie sa faci
sau varianta buna:
mananca in fiecare dimineata cate un ou,bea un pahar de lapte,cereale cu lapte,apoi la amizi sa mananci neaparat o ciorba si felul doi care sa contina carne si bineinteles ceva dulce ca desert cum ar fi budinca sau gris,iar seara mananca spaghete sau pastele care iti plac tie,si multa multa paine,la minte asta a functionat,tot de pe TPU am primit un raspuns! si sa nu iti lipseasca pastele din meniul zilnic si dulciurile,bomboane ciocolata dar nu in exces! si inca ceva, daca fumezi sa nu speri ca o sa tina, orice incercare de a te ingrasa o sa fie esuata
Metabolismul tau nu permite ca tu sa te ingrasi, esti la fel ca mine ca pot manca o gramada de alimente si ma mentin in forma. Daca ti-e frica ca nimeni nu te va placea cineva va fi pentru tine dar trebuie sa fii pozitiva ca asa vei atrage tot ceea ce-ti doresti.
PAI E FOARTE BINE SA AI 53 KG LA 1.70. Ramai asa cum esti, esti perfecta! mai tarziu o sa-ti doresti sa slabesti si nu o sa mai poti sau o sa-ti fie greu!
Si eu am avut aceeasi problema, mancam mancare la orice ora voiam(de obicei putin si des), acum mananc numai de la fast-food dupa 00:00 noaptea, si acasa fripturi si alimente bogate in proteine.Am reusit sa mai iau ceva in greutate.
Success
Buna Gabriela!
In primul rand s-ar putea sa iti mostenesti parintii, cum sunt foarte multi.
As putea sa spun ca greutatea ta este una foarte buna, pe care multi si-ar dori-o.Iti recomand ca cina sa fie cu mai multa carne si salate. Daca ii asculti pe unii care spun sa mananci de la fast food e o mare prostie,pentru ca nu te evi ingrasa frumos, va fi nu mai o grasime lasata, vergeturi.
.In tot acest timp iti recomand sportul.
Multa bafta!:*
Ee...asa eram si eu cu jumatate de an in urma.mancam cat voiam si nu ma ingrasam, desi voiam. Apoi, am inceput sa mananc bine la pranza, la orice ora, absolut orice, nu mai tineam cont de ora, si de la 49 de kg am ajuns la 55.si app, mancam alimente bogate in grasime. daca nu o sa fii obsedata, si o sa uiti, o sa te ingrasi fara sa iti dai seama... apoi vei vrea sa slabesti nin nou! ai sa vezi>)
Mai bine multumeste din suflet ca ai o asa greutate pun pariu ca nai colacei... daca vrei sa te ingrasi uite un sfat nu manca nimic 2 zile apoi in a3a zi mananca muult ( atunci cand faci foamea si mananci atunci repede si mult pui pe tine) PS dar totusi daca te ingrasi risti ca dupa 3 saptamana tot ce vei manca sa se depuna