| alina123 a întrebat:

as vrea si eu sa stiu cum mi-as mai putea face parul. sunt tunsa in scari, cam pana la umeri, si am parul usor ondulat, breton intr-o parte, fata ovala etclaughing parul pot sa-l indrept, dar vroiam sa ma fac oarecum emo. adica tunsoarea mea sa se apropie cu cea emo. daca stiti vreun tutorial cum sa-l aranjez, v-as fi recunoscatoare! sau cum sa-l prind, am incercat in doua codite si cu bentita pusa, dar vreau si altele. funda

Răspuns Câştigător
| ĿФsт a răspuns:

Pai.de tot ce ai nevoie este de un pieptane sau o perie de par si.foarte mult fixativ. uite aici
apropo trebuie sa cumperi un fixativ cu putere mare, nu unul normal pentru ca nu ti se face parul calumea:
http://www.youtube.com/watch?v=nIWaLCxvVkI
si sa stii ca gasesti multe pe youtobe daca cauti asa " how to do scene hair '' gasesti multe!

3 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Daca vrei ceva mai emo,indreaptra-l bine,tapeaza-l pentru mai mult volum, foloseste fixativ, aranseazati bretonul intr-o parte si accesorizeaza cu o fundita daca doresti.

| BubuDx a răspuns:

La frizura ta, merge să ţi-l tapezi in spate, să fie mai înfoiat şi cu bretonul întroparte va veni super.

| Elena_7761 a răspuns:

Buna! eu iti propun sa-ti faci niste bucle usoare cu bigudiuri sau un ondulator sau putina spuma pentru par.Sau poti sa-l indrepti si sa-i dai volum.Asa am fost si eu tunsa si astea le foloseam. Sper sa-ti stea bine... pupi