Inainte de fiecare spalare unge-l cu ulei de masline extravirgin, foloseste un balsam si sampon pentru par cret, apoi o masca de par, incearca kallos, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Pentru ca parul sa devina mai matasos si mai moale, poti folosi un asa zis sampon natural, aplicand galbenus de ou cu care sa te ungi atat pe par, cat si pe radacina lui.
De asemenea, se poate folosi uleiul de ricin cu care se frictioneaza parul si se lasa 1 - 2 ore pentru a se patrunde bine, dupa care te speli cu galbenus de ou, in loc de sampon, iar in apa de clatit poti sa pui 2 -3 linguri de otet de mere cu miere de albina, care se gaseste in comert.
Poti folosi de asemenea la clatit ceai de musetel daca esti blonda, ori ceai din frunze de nuc daca esti satena ori bruneta.
Uneori este bine sa folosim si produse naturale pentru ca, prea multe chimicale (care sunt continute in diverse tipuri de sampon), pot sa-ti aspreasca parul
Spui ca ai parul foarte cret si chiar daca acest lucru nu-ti face placere, nu-ti recomand sa folosesti placa, pentru ca aceasta usuca si mai mult parul si chiar arde firul de par, care se va despica la capete.
Iti doresc ca sfatul meu sa-ti foloseasca si sa obtii rezultatele dorite.
Poate te ajuta!:) Mai bine intrebi si la un Plafar! Bafta http://www.idieta.ro/......_pasi.html
Parul cret are firul mai aspru si mai gros decat cel drept. daca folosesti si vopsea de par devine si mai aspru...eu folosesc gama gliss oil si pot spune ca sunt multumita, mai ales ca datorita vopsirii dese si placii de indreptat parul buclele mele nu mai erau definite si-si pierdusera stralucirea...