| lalamara a întrebat:

Asi vrea sa stiu si eu care este cel mai bun fond de ten de la oriflame sau Avon care matifiaza,ofera un aspect luminos si cu protectie UV si cat costa?
Si inca ceva, ce parere aveti de B.B. Cream?
Multumesc. pupici :*

3 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Din cate am inteles cel flawless de la avon ar fi cam cel mai bun si din cate stiu e ieftin( pana in 30 lei cred).
Si BB cream e o crema extraordinar de buna dar depinde de la ce firma, daca iti iei de la o firma asiatica te asigur ca nu vei regreta nici o clipa, dar cea de la garnier ca banuiesc ca desprea ea vorbesti, e un produs foarte bun dar nu e bb cream, dar oricum am vazut ca multa lume nu prea stie ce e bb cream si nu mai stau acum sa explic, intr-un cuvat eu iti zic, ca daca vrei sa iti iei un fond de ten ia-l pe cel de la avon, adac vrei un tinted mosturizer i-a bb cream de la garnier( dar te avertizez ca nu are o acoperire prea mare si nuantele sunt destul de naspa).

| blackcat99 a răspuns:

Si B.B.Cream e bun dar se scurge cand transpiri (costa in jur de 30 de lei). Cel mai bun e Ideal Flawless de la Avon. Tot in jur de 30 de lei costa dar are acoperirea mai mare, se intinde si nu se vede urat pe ten. Adica il face luminos, si cu un aspect natural. Nu curge si persista destul de mult. O zi frumoasa!

| Alee23 a răspuns:

Fond de ten de la Giordani..Giordani Gold.e super.la oriflame. Succes