anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Asta este mai mult o întrebare pentru fete.Ce as putea face ca fondul de ten sa numai arate asa de aiurea la câteva ore de la aplicarea lui? Am tenul mixt și după câteva ore fondul de ten parca se "evapora" dacă înțelegeți ce vreau sa zic. Poate este cineva cu același tip de ten ca al meu și ma poate ajuta cu un sfat

4 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Sa gasesti fondul de ten potrivit tenului tau, trebuie sa incerci mai mult si sa apelezi la ajutorul unui consultant din magazin ( de exemplu sephora) care cunoaste toate produsele si ingredientele. De asemenea, sa folosesti un primer si un setting spray

| Lambruzau a răspuns:

Fond de ten mat iti acopera toate zonele imperfecte si inainte de fond de ten pui un primer

| Vechiu_Andreea_1996 a răspuns:

În primul rand: demachiere cu apa micelara sau gel de curățare. Eu folosesc gelul de la Bioderma- Sebium, iar apa micelara de la Garnier. Apoi tenul se curata cu o loțiune tonica pentru refacerea ph-ului. Eu folosesc de la Revox. După care se aplica o crema cu vitamina C. Seara o crema de seara și dimineața o crema de zi. Eu le folosesc pe cele de la Elmiplant cu vitamina c. Abia apoi se aplica fondul de ten. Folosesc varianta de la Dose of Colors sau Estee Lauder- double wear- stay in place.

Obligatoriu demachiere seara, chiar dacă nu a fost machiaj pe fata.

Mi.a luat mult sa găsesc reteta, dar în urma unui curs de machiaj m.am luminat. De atunci, nici coșuri pe fata nu mai am.

| Vechiu_Andreea_1996 a răspuns (pentru Vechiu_Andreea_1996):

Nu recomand sfatul celor din magazine de genul Sephora, Douglas, pentru ca de cele mai multe ori sunt fete care nu au habar de produse. Sau mai sunt situații în care pur și simplu au pe stoc un anumit produs pe care trebuie sa.l vândă și îl recomanda doar pe acela.

Sa fim serioși, doar nu au testat angajatele toate produsele, astfel încât sa fie în măsura sa facă o recomandare susținută.