anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Asta nu prea e o intrebare e mai mult o frustrare dar nu inteleg de loc ceva? De ce este lume asa rea?
Ex:Tocmai acum cateva minute s-a desemnat castigatoare unui giveaway pe yt si o fata care a castigat a lasat foarte multe comentarii si eu nu am observat ca la reguli scria jos ca putem lasa cate comentarii vrem si am intrebat doar daca aveam voie sa lasam mai multe si au inceput toti sa imi sara in cap de ce fac pe nestiutoare ca incep cu frustrari. Adica nu port pica nimanui ca nu am castigat eu( adica asta e nu am fost norocoasa nu m-am suparat) doar ca am pus o intrebare si au inceput sa ma jicneasca doar ca am gresit?
Adica de ce e lume asa rea? Nu puteau sa imi raspunda frumos, trebuia neaparat sa ma jicneasca si sa ma faca sa ma simt prost?
Sper ca nu v-a deranjat intrebarea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa e lumea. REA.
Nu trebuie sa te simti prost din cauza persoanelor care nu stiu ce e ala bun simt :-J Lasa-i in prostia lor laughing Asa se simt ei bine, jignind si facand pe desteptii. Nu trebuie sa te simti jignita, mai ales de niste persoane straine happy.
Daca faci ceva rau, lumea te critica si te judeca! Daca faci ceva bine, lumea tot te critica si te judeca!
Asa ca nu mai da atentie la fleacuri d-astea!
Stai linistita, nu cred ca intrebarea ta e deranjanta.laughing Sunt unele intrebari de-a dreptul stupide puse aici pe TPU, intrebarea ta nu se incadreaza printre elewinking.
E usor sa jignesti pe cineva pe care nu cunosti! Dar tu nu pune la suflet orice rautate din partea oamenilor. Probabil ca frustrati au fost cei care te-au jignit. Suparati ca au pierdut, si-au varsat nervii pe tine. MDA, i*ioti! oh go on
Bafta!kiss

2 răspunsuri:
| Frrramboise a răspuns:

Buna!
Stiu prea bine cum e,mi s-a mai intamplat,nu esti nici prima nici ultima persoana care o pateste.
Pur si simplu, ei au instinctul asta de turma. Adica zice unul ceva, ceilalti vad ca ti-a zis si incep si ceilalti sa faca pe " desteptii " sa se bage in seama. Majoritatea sunt asa " tari" doar in spatele ecranului ca in real, pun pariu ca nu au tupeul ala laughing. Dar ce sa le faci, pur s simplu trebuie ignorati, asta e. Vad ca esti si tu o persoana sensibila ( ca si mine)

| guardian18angel a răspuns:

Lumea e asa rea pentru ca-i place sa se simta in fruntea altora.

Toata lumea vrea sa fie sef, sa aiba incredere in sine, sa se simta superior, de valoare si mai stiu eu ce, si cea mai usoara cale prin a obtine asta e sa reusesti sa-l distrugi pe cel din fata ta, din orice punct de vedere iti pica tie bine.

Ma rog, lumea in general devine un pic mai putin inteligenta, daca-i pana acolo, mai ales multi care posteaza la intamplare comentarii pe youtube si nu prea au idee cum sa se exprime corect si sensibil fata de alte persoane care-ar putea suferi de pe urma asta.

Apoi nu te vede asa ca nu-i pasa cum te simti ci doar cum se simte el. Cine stie, poate in realitate ar fi altfel, hm?